Vissza a főoldalra
 
     
Kik vagyunk?ProgramunkCsatlakozz!AktualitásokMagazinKapcsolat
Történelem
Művészet
Sport
Recepttár
Elbeszélések
Mesék
Versek
Kisfilmek
 
 
Gulyáshús szegediesen
2010.04.07. A A A
Többféle marhahúsból készül. Lehet hozzá venni egy darabot vesepecsenyéből, bélszínt, szívét, tőgyét, és veséjét.

Kockára kell vágni, megmosni, egy edénybe tenni és annyi vizet önteni rá, hogy ellepje. Ha fölforrt vágott vöröshagymát, sót és egy kanál csörmepaprikát kell ráhinteni. Többszöri fölrázás után hagyni kell, hogy elfője levét és zsírjára pörkölődjék. Csipedettel tálalják.
További cikkek
Megnyílt az ország első roma vendéglője
Znaimi marhasült
Esterházy rostélyos
Gulyáshús szegediesen
Hagymás rostélyos
Összes cikk megtekintése
 
   
 
Figyelmébe ajánljuk
Makai István köszöntője
Caramel: Együtt
II. Roma-magyar véradó nap
Roma-magyar közös ebéd
Egy közös asztal mellett elfogyasztott ebédre és egy jóízű beszélgetésre szeretnénk meghívni Önt. Egy asztalnál ülve könnyebben megérthetjük és megismerhetjük egymást…
Hm... Ez érdekel!
A közoktatásról
Úgy véljük, a romákat érintő súlyos előítéletek és a hazai cigányságot sújtó hátrányok csökkentéséhez, megszüntetéséhez az oktatás és képzés jelenti az egyik legfontosabb esélyteremtési, esélykiegyenlítési lehetőséget…
Hm... Ez érdekel!
 
             
Webmesterünk a közös jövő!
Címünk: 1073 Budapest, Barcsay u. 11. Tel.: (06-1) 789-0517 Fax: (06-1) 789-0518
E-mail címünk: info@rptinfo.hu
 
English