Vissza a főoldalra
 
     
Kik vagyunk?ProgramunkCsatlakozz!AktualitásokMagazinKapcsolat
Történelem
Művészet
Sport
Recepttár
Elbeszélések
Mesék
Versek
Kisfilmek
 
 
Hagymás rostélyos
2010.04.07. A A A
Jó nagy darab rostélyos szeleteket vettek, széleit bevagdosták, jól kiklopfolták. Olajjal, mustárral két oldalukon megkenték, sózták, és egy ideig állni hagyták. (Akár egy-két napig is.)

A hagymakarikákat lisztbe forgatták, forró zsírban sárgára sütötték, kiszedték, félretették. A megmaradt zsírban a húsokat pirosra sütötték, a hagymakarikákkal tetejükön tálalták, sült vagy főtt burgonyával, savanyúsággal. Mustárt, paradicsompürét, kechupot, Worcester szószt is az asztalra adtak mellé.
További cikkek
Megnyílt az ország első roma vendéglője
Znaimi marhasült
Esterházy rostélyos
Gulyáshús szegediesen
Hagymás rostélyos
Összes cikk megtekintése
 
   
 
Figyelmébe ajánljuk
Makai István köszöntője
Caramel: Együtt
II. Roma-magyar véradó nap
Roma-magyar közös ebéd
Egy közös asztal mellett elfogyasztott ebédre és egy jóízű beszélgetésre szeretnénk meghívni Önt. Egy asztalnál ülve könnyebben megérthetjük és megismerhetjük egymást…
Hm... Ez érdekel!
A közoktatásról
Úgy véljük, a romákat érintő súlyos előítéletek és a hazai cigányságot sújtó hátrányok csökkentéséhez, megszüntetéséhez az oktatás és képzés jelenti az egyik legfontosabb esélyteremtési, esélykiegyenlítési lehetőséget…
Hm... Ez érdekel!
 
             
Webmesterünk a közös jövő!
Címünk: 1073 Budapest, Barcsay u. 11. Tel.: (06-1) 789-0517 Fax: (06-1) 789-0518
E-mail címünk: info@rptinfo.hu
 
English