Vissza a főoldalra
 
     
Kik vagyunk?ProgramunkCsatlakozz!AktualitásokMagazinKapcsolat
Főpolgármester-jelöltünk
A közoktatásról
A foglalkoztatásról
Az egészségről
A polgárbarát állam
 
 
FŐPOLGÁRMESTER-JELÖLTÜNK
Hiszek abban, hogy hazánk felemelkedését az az út szolgálja, amely a romák polgárosodását segíti elő. Ez az a kapocs, egy közös vágyott érték, mely elválaszthatatlanul összeköt bennünket, romákat és nem romákat egyaránt.

Úgy vélem, ha mind többen felismerjük, hogy múltunk közös lesz a jövőben is, máris nagyot léptünk előre azon az úton, amely a közös boldogulást, azaz Magyarország felemelkedését szolgálja.

2010 számunkra a remény éve, melyben az őszi önkormányzati választások egy különleges alkalmat jelentenek. Alkalmat arra, hogy először induljon roma származású főpolgármester-jelölt a választáson − a remény és az összetartozás jeleként romák és nem romák számára egyaránt.

Nagyrabecsüléssel arra kérem, járuljon hozzá Ön is közös munkánkhoz és adja ajánlását és támogatását a jelöltté váláshoz.

Tisztelettel,

Makai István, az RPT elnöke, főpolgármester-jelölt


Makai István főpolgármester-jelölti beszéde
 
   
 
Figyelmébe ajánljuk
Makai István köszöntője
Caramel: Együtt
II. Roma-magyar véradó nap
Roma-magyar közös ebéd
Egy közös asztal mellett elfogyasztott ebédre és egy jóízű beszélgetésre szeretnénk meghívni Önt. Egy asztalnál ülve könnyebben megérthetjük és megismerhetjük egymást…
Hm... Ez érdekel!
A közoktatásról
Úgy véljük, a romákat érintő súlyos előítéletek és a hazai cigányságot sújtó hátrányok csökkentéséhez, megszüntetéséhez az oktatás és képzés jelenti az egyik legfontosabb esélyteremtési, esélykiegyenlítési lehetőséget…
Hm... Ez érdekel!
 
             
Webmesterünk a közös jövő!
Címünk: 1073 Budapest, Barcsay u. 11. Tel.: (06-1) 789-0517 Fax: (06-1) 789-0518
E-mail címünk: info@rptinfo.hu
 
English