Vissza a főoldalra
 
     
Kik vagyunk?ProgramunkCsatlakozz!AktualitásokMagazinKapcsolat
Makai István az RPT elnöke
Az RPT-ről
RPT a médiában
Letöltések
 
 
RPT a médiában
Bizottsági Jelentés 10 - Parlament TV
2012.05.20.

Beszélgetés + - Parlament TV
2012.04.06.
Makai István a Parlament TV - Beszélgetés+ c. műsorának vendége volt.
Hm... Ez érdekel!
Roma Felzárkózás Európai Modellje - Duna TV
2011.06.01.
Makai István személyes találkozó keretében mutatná be Orbán Viktor Miniszterelnök Úrnak a Roma Felzárkózás Európai Modelljét és a közbeszerzésekre vonatkozó jogszabály módosítási javaslatot. Az RPT által bemutatott program példaértékű és használható megoldást mutat a romákat sújtó problémák megoldására.

Duna TV - Reggel a Dunán
Hm... Ez érdekel!
Roma Felzárkózás Európai Modellje - Echo TV
2011.06.01.
A cigány kérdés nem szociális és szegénységi kérdés, hanem gazdasági és stratégiai – mondta Makai István a Roma Polgári Tömörülés és a Fővárosi Cigány Önkormányzat elnöke. A két szervezet által kidolgozott program konkrét és valós megoldást kínál a romákat leginkább sújtó munkavállalási problémára. Az Európai értékű modell plusz pénz bevonása nélkül képes segítséget nyújtani a cigányság integrálásában.

Echo TV - Napi Aktuális
Hm... Ez érdekel!
Roma Felzárkózás Európai Modellje - MTV
2011.06.01.
Többletforrás bevonása nélküli megoldást dolgozott ki a Roma Polgári Tömörülés és a Fővárosi Cigány Önkormányzat a romák felzárkóztatására. A 3 pilléren nyugvó program lényege, hogy plusz pénz bevonása nélkül képes kezelni az egyik legsürgetőbb problémát. Makai István a két szervezet vezetője, úgy fogalmazott, hogy segély helyet esélyt kérnek. A program a gazdasági elvárásoknak megfelelően hatékonyan képes működni.

MTV - Regionális Hírek
Hm... Ez érdekel!
 
   
 
Figyelmébe ajánljuk
Makai István köszöntője
Caramel: Együtt
II. Roma-magyar véradó nap
Roma-magyar közös ebéd
Egy közös asztal mellett elfogyasztott ebédre és egy jóízű beszélgetésre szeretnénk meghívni Önt. Egy asztalnál ülve könnyebben megérthetjük és megismerhetjük egymást…
Hm... Ez érdekel!
A közoktatásról
Úgy véljük, a romákat érintő súlyos előítéletek és a hazai cigányságot sújtó hátrányok csökkentéséhez, megszüntetéséhez az oktatás és képzés jelenti az egyik legfontosabb esélyteremtési, esélykiegyenlítési lehetőséget…
Hm... Ez érdekel!
 
             
Webmesterünk a közös jövő!
Címünk: 1073 Budapest, Barcsay u. 11. Tel.: (06-1) 789-0517 Fax: (06-1) 789-0518
E-mail címünk: info@rptinfo.hu
 
English