Vissza a főoldalra
 
     
Kik vagyunk?ProgramunkCsatlakozz!AktualitásokMagazinKapcsolat
Hírek
RPT események
Galéria
Hasznos információk
Kisebbségi választás 2010
Új Híd rádió műsor archivum
 
 
RPT események
Álláshirdetés - Titkárnői állás
2021.09.01.
Titkárnői állás betöltésére kerssessük új munkatársunkat!

Hm... Ez érdekel!
Új Irodába Költözik a Roma Polgári Tömörülés
2021.04.30.
A Roma Polgári Tömörülés új irodába költözik. Maradunk Budapest VII. kerületében, de egy az igényeinket jobban kiszolgáló helyiségbe megyünk.
Hm... Ez érdekel!
Hétköznapi Hősök - Dancs Évi
2020.06.04.
A Roma Polgári Tömörülés azért készítette ezt a kis filmet, hogy bemutassa azokat a roma származású embereket, akik a hétköznapok során teszik mindennap a dolgukat. Ők azok az emberek, akik hétköznapi, esetenként kevéssé megbecsült foglalkozásukkal hozzájárulnak ahhoz, hogy kényelmesebb, vagy szebb és jobb legyen az életünk.

Ebben a portérfilmben Dancs Évát mutatjuk be, aki fodrászként dolgozik.Ez a film az Európai Unió Alapvető- és Állampolgári Jogok Programjának támogatásával jött létre. Ennek a filmnek a tartalmáért kizárólag a Roma Polgári Tömörülés a felelős. Nem tekinthető az Európai Bizottság véleményének.
Esélyegyenlőségi Tervet készítünk
2019.12.10.
A Roma Polgári Tömörülésben hisszük, hogy az őszinte kommunkáció és cselekvés meghozza eredményét.

Büszkék vagyünk partnereinkre, hogy a célkitűzéseinket támogatják azzal, hogy meghallgatják véleményüket, és elfogadják segítő tevékenységünket. Az elmúlt időszakban számos esélyegyenlőségi tervet készítettünk, és érzékenyítő tréninget tartottunk.
Hm... Ez érdekel!
Konzultacio 2019
2019.09.23.
A Roma Polgári Tömörülés 2019 szeptemberében konzultációt hirdetett, hogy a Budapest VII. kerületi lakosok preferenciáit jobban megismerje. A konzultációs ívekkel a napokban keressük fel a kerületben lakókat.
Hm... Ez érdekel!
 
   
 
Figyelmébe ajánljuk
Makai István köszöntője
Caramel: Együtt
II. Roma-magyar véradó nap
Roma-magyar közös ebéd
Egy közös asztal mellett elfogyasztott ebédre és egy jóízű beszélgetésre szeretnénk meghívni Önt. Egy asztalnál ülve könnyebben megérthetjük és megismerhetjük egymást…
Hm... Ez érdekel!
A közoktatásról
Úgy véljük, a romákat érintő súlyos előítéletek és a hazai cigányságot sújtó hátrányok csökkentéséhez, megszüntetéséhez az oktatás és képzés jelenti az egyik legfontosabb esélyteremtési, esélykiegyenlítési lehetőséget…
Hm... Ez érdekel!
 
             
Webmesterünk a közös jövő!
Címünk: 1073 Budapest, Barcsay u. 11. Tel.: (06-1) 789-0517 Fax: (06-1) 789-0518
E-mail címünk: info@rptinfo.hu
 
English