Vissza a főoldalra
 
     
Kik vagyunk?ProgramunkCsatlakozz!AktualitásokMagazinKapcsolat
Történelem
Művészet
Sport
Recepttár
Elbeszélések
Mesék
Versek
Kisfilmek
 
 
Sport
C. Ronaldo az Orczy téren
2011.04.26.
Pindák László a roma gyerekeket gyűjti össze a nyolcadik kerületben, és megszeretteti velük a futballt, hogy könnyebb legyen nekik az életben is.
Hm... Ez érdekel!
A jövő évi Eb-n is pályára léphet a kisebbségi válogatott
2011.04.12.
A 2012-es Európa-bajnokságon is pályára léphet az anyagi gondokkal küzdő kisebbségi labdarúgó-válogatott, amely eddigi 110 mérkőzéséből 107-et megnyert.
Hm... Ez érdekel!
Hajrá Orczy-kerti Farkasok!
2011.03.21.
Az Internazionale CDFSE U12-es csapatának labdarúgó tornáján jártunk. A Józsefvárosi Orczy Focisuli növendékeit edzőjük, Pindák László ajánlotta figyelmünkbe. Olyan lelkesen és büszkeséggel mesélt a kissrácokról, hogy az RPT stábbal egyöntetűen elhatároztuk, meg szeretnénk ismerni őket.Hm... Ez érdekel!
Fényes győzelem Rómában
2010.03.05.
22:3-ra nyert a magyar cigány válogatott a Svájci Gárda focicsapata ellen Rómában. A parancsnok, akinek magyar felesége van, megígérte, hogy egy visszavágóra eljönnek Magyarországra, Szombathelyre - mondta a Vatikáni Rádiónak Mezei István, a Magyar Cigány Labdarúgó Válogatott menedzsere, aki hozzátette, a Svájci Gárda csapatának olyan élményben lesz része, amit soha nem fognak elfelejteni.
Hm... Ez érdekel!
 
   
 
Figyelmébe ajánljuk
Makai István köszöntője
Caramel: Együtt
II. Roma-magyar véradó nap
Roma-magyar közös ebéd
Egy közös asztal mellett elfogyasztott ebédre és egy jóízű beszélgetésre szeretnénk meghívni Önt. Egy asztalnál ülve könnyebben megérthetjük és megismerhetjük egymást…
Hm... Ez érdekel!
A közoktatásról
Úgy véljük, a romákat érintő súlyos előítéletek és a hazai cigányságot sújtó hátrányok csökkentéséhez, megszüntetéséhez az oktatás és képzés jelenti az egyik legfontosabb esélyteremtési, esélykiegyenlítési lehetőséget…
Hm... Ez érdekel!
 
             
Webmesterünk a közös jövő!
Címünk: 1073 Budapest, Barcsay u. 11. Tel.: (06-1) 789-0517 Fax: (06-1) 789-0518
E-mail címünk: info@rptinfo.hu
 
English